Design bedden en slaapkamerinrichting

Als er één ruimte is waar u zich moet kunnen ontspannen, is het wel de slaapkamer. Hier rust u uit, leest u een boek en slaapt u als een roos. Het is dus belangrijk dat u zich goed voelt in uw slaapkamer en dat uw bed u rust en comfort schenkt. Vindt u kwaliteit en design belangrijk, dan zijn onze bedden echt op uw lijf geschreven! Home-Art biedt u een breed gamma aan kwaliteitsbedden van topmerken.

Oog voor kwaliteit
Het design van bedden is uitermate belangrijk voor een optimale comfort en ergonomie. Kwaliteit staat voor ons op de 1e plaats in de slaapkamer. Daarom werken wij alleen maar met de meest hoogstaande merken zoals:
- Poliform
- Walter Knoll
- Cassina 
- Lago

Slaapkamer op maat
Uiteraard kunt u niet alleen bij ons terecht voor een nieuw bed, maar ook voor een volledige slaapkamer op maat. Als u uw gedroomde kledingkast, bureau of boekenplank niet in de winkel vindt, maken wij uw slaapkamermeubel zelf in ons atelier. Ook voor een volledig op maat uitgewerkte kinderkamer kunt u bij ons terecht.

Meer zien?
Ontdek ons ruime aanbod design bedden hieronder of kom langs in onze toonzaal om uw favoriete bed uit te testen. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.