Winkel

De inrichting van uw winkel is van essentieel belang. Of u nu een brillenwinkel hebt, een bakkerij of een kledingzaak, uw klanten en bezoekers moeten een goed gevoel hebben zodra ze een voet over de drempel zetten. Uw winkelinterieur is nu eenmaal uw visitekaartje en zorgt voor een 1e indruk. Grijp die kans en ga voor een inrichting die volledig is aangepast aan uw wensen en behoeften. Bij Decovan maken we uw winkelmeubilair op maat.

Naar eigen ontwerp
Een natuurstenen toonbank, een tafel met afwijkende afmetingen, een ingebouwde ladekast ... Samen creëren we het perfecte winkelinterieur. We vertrekken vanuit uw of ons ontwerp en werken met de materialen van uw keuze. Laminaat, fineer, massief, composiet, corian, natuursteen, glas of nog iets anders. Alleen de meest kwalitatieve materialen zijn goed genoeg en ook op vlak van de afwerking van uw maatwerkmeubilair leveren we topkwaliteit.

Werk aan de winkel
Wilt u het maximale uit uw winkelinterieur halen? Vertrouw dan op de expertise van Decovan. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een afpraak.