Pastoe L-serie kast

L-sPRING van Pastoe, harmonieus en altijd boeiend

35 jaar na de introductie van het eerste ontwerp uit de L-serie, een van de meest succesvolle ontwerpen uit de Pastoe reeks, wordt de opvolger, de L-Spring, gepresenteerd.

Lichter maar met dezelfde klassieke verhoudingen die kenmerkend zijn voor de L-serie. Het succes van L-serie was de eenvoud en het krachtige volume. Deze tijd vraagt om elegantie en functionaliteit. Door de lagere kap en plint, dunnere sluitzijden, bredere grepen en lagere fronten heeft de kast een nieuwe uitstraling gekregen, de verhouding zijn overgenomen van het oorspronkelijke ontwerp. De asymmetrische frontindeling maakt de L-Spring eigentijds. De nieuwe indeling sluit aan op de wens van de klant naar meer gebruiksmogelijkheden en de kast past zowel in de huiselijke als zakelijke omgeving. De uitstraling blijft typisch Pastoe, ingetogen en karaktervol.

De L-Spring is er in 3 uitvoeringen, twee sideboards en een highboard. Het sideboard van 213 cm wordt standaard uitgevoerd met een media vak incl. voorziening voor kabeldoorvoer. Het highboard is een secretaire ofwel mini werkplek, de open klep biedt ruimte voor een laptop. De rompen en het interieur van de L-Spring worden uitgevoerd in grijs melanine (kunststof qua kleur vergelijkbaar aan Pastoe stone grey 312).