Exclusieve designmeubelen

 

Houdt u van design, van esthetiek, van stijl, van kwaliteit en van comfort? Dan hebben we iets gemeen. Home-Art is een exclusieve meubelwinkel met een uitgebreid aanbod aan designmeubelen, tapijten, verlichting en kunst. U kunt bij ons terecht voor een enkele stoel of voor een totaalinrichting.

Gerenommeerde merken
Hypes zijn aan ons niet besteed. Wij gaan voor tijdloze klasse en kwaliteit. Ook in onze keuze voor merken. Home-Art is dan ook officiële dealer van gevestigde merken zoals: 

- cassina
- knoll
- walter knoll
- de sede
- B&B Italia
- Vitra
- pastoe
- occhio
- artisan
- ...

Oog voor presentatie
Home-Art is niet zomaar een meubelwinkel. Wij presenteren onze designmeubelen op een uitzonderlijke manier. Topcollecties en klassiekers van o.a. Le Corbusier, Mies van der Rohe, Wegner, Bertoia, Saarinen en Breuer combineren we met kunst, verlichting, tapijten tot een oogstrelend geheel. 

Breng ons een bezoek
Bij Home-Art vindt u designmeubelen op maat van particulieren, bedrijven, kantoren en praktijken. Kom langs en ontdek onze 2500 vierkante meter toonzaal vol bijzondere stukken. Kunt u moeilijk kiezen? Onze interieuradviseurs helpen u graag bij uw kleur- en materiaalkeuze. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.