Exclusieve designmeubelen

HEMELVAARTSDAG

Hemelvaartsdag, (a.s. donderdag 10 mei)  zijn het kantoor en de showroom gesloten.
Vrijdag 11 en zaterdag 12 mei is de showroom wel geopend van 10.00 tot 18.30 uur. Binnen deze tijden zijn we ook telefonisch bereikbaar.

 

Houdt u van design, van esthetiek, van stijl, van kwaliteit en van comfort? Dan hebben we iets gemeen. Home-Art is een exclusieve meubelwinkel met een uitgebreid aanbod aan designmeubelen, tapijten, verlichting en kunst. U kunt bij ons terecht voor een enkele stoel of voor een totaalinrichting.

Gerenommeerde merken
Hypes zijn aan ons niet besteed. Wij gaan voor tijdloze klasse en kwaliteit. Ook in onze keuze voor merken. Home-Art is dan ook officiële dealer van gevestigde merken zoals: 

- cassina
- knoll
- walter knoll
- de sede
- B&B Italia
- Vitra
- mdf italia
- pastoe
- poliform

Oog voor presentatie
Home-Art is niet zomaar een meubelwinkel. Wij presenteren onze designmeubelen op een uitzonderlijke manier. Topcollecties en klassiekers van o.a. Le Corbusier, Mies van der Rohe, Wegner, Bertoia, Saarinen en Breuer combineren we met kunst, verlichting, tapijten en gordijnen tot een oogstrelend geheel. 

Breng ons een bezoek
Bij Home-Art vindt u designmeubelen op maat van particulieren, bedrijven, kantoren en praktijken. Kom langs en ontdek onze 2500 vierkante meter toonzaal vol bijzondere stukken. Kunt u moeilijk kiezen? Onze interieuradviseurs helpen u graag bij uw kleur- en materiaalkeuze. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

Recent news