Exclusieve designmeubelen

CORONA UPDATE

Beste klant,

Onze showroom moet helaas opnieuw verplicht de deuren sluiten omwille van de Covid-19 maatregelen. Wij blijven echter telefonisch en online beschikbaar voor al uw vragen. Voor de lopende bestellingen verandert er niets. Zodra de goederen bij ons binnen zijn, nemen wij contact met u op om de levering concreet in te plannen. 
Leveringen en afhalingen kunnen nog steeds ; alle modellen in promotie/toonzaalmodellen zijn bijgevolg dus ook onmiddellijk beschikbaar.  

Mail ons op info@decovan-home-art.be of bel ons op 0476/908036 (Brecht) of 0496/548479 (Henk) voor meer info.
Volg ons ook op www.home-art.be - facebook en instagram.
 

Hou het veilig - Team HOME ART

 

 

Houdt u van design, van esthetiek, van stijl, van kwaliteit en van comfort? Dan hebben we iets gemeen. Home-Art is een exclusieve meubelwinkel met een uitgebreid aanbod aan designmeubelen, tapijten, verlichting en kunst. U kunt bij ons terecht voor een enkele stoel of voor een totaalinrichting.

Gerenommeerde merken
Hypes zijn aan ons niet besteed. Wij gaan voor tijdloze klasse en kwaliteit. Ook in onze keuze voor merken. Home-Art is dan ook officiële dealer van gevestigde merken zoals: 

- cassina
- knoll
- walter knoll
- de sede
- B&B Italia
- Vitra
- pastoe
- occhio
- artisan
- ...

Oog voor presentatie
Home-Art is niet zomaar een meubelwinkel. Wij presenteren onze designmeubelen op een uitzonderlijke manier. Topcollecties en klassiekers van o.a. Le Corbusier, Mies van der Rohe, Wegner, Bertoia, Saarinen en Breuer combineren we met kunst, verlichting, tapijten tot een oogstrelend geheel. 

Breng ons een bezoek
Bij Home-Art vindt u designmeubelen op maat van particulieren, bedrijven, kantoren en praktijken. Kom langs en ontdek onze 2500 vierkante meter toonzaal vol bijzondere stukken. Kunt u moeilijk kiezen? Onze interieuradviseurs helpen u graag bij uw kleur- en materiaalkeuze. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

Recent news