Designverlichting

Een mooie lamp kan een echte eye catcher zijn in uw woonkamer, keuken, (ontvangst)hal of kantoor. Niet alleen de verlichting, maar ook het design van de lamp kan voor extra sfeer in de ruimte zorgen. Voor een uitgebreid aanbod hedendaagse designverlichting kunt u terecht bij Home-Art.

Voor elk wat wils
In onze ruime verlichtingscollectie vindt ook u ongetwijfeld wat u zoekt. Hanglampen, vloerlampen, lusters, bureaulampen, booglampen ... Wij hebben echt alles in huis. Bent u op zoek naar een creatiever ontwerp? Ook dan heeft u keuze genoeg, bv. de Big Bang hanglamp van Foscarini, die eruitziet als een chaotische explosie. Maar ook de Sphere lamp van Eden Design in de vorm van een halve bol of maan maakt indruk.

Een blik op onze leveranciers
Ook voor verlichting werken we uiteraard met topontwerpers. Onze belangrijkste leveranciers van designverlichting zijn:

- Flos
- Foscarini
- Verpan
- Artemide
- Gubi
- Oluce
- Pallucco Italia
- Luceplan  
- Kartell
- Eden Design

Meer zien?
Het aanbod designverlichting is zodanig uitgebreid dat het onmogelijk is hiervan een totaaloverzicht te maken. Hieronder vindt u dan ook een beperkte greep uit onze collectie. Breng een bezoek aan onze toonzaal om het volledige gamma te bewonderen. U kunt ons altijd contacteren voor meer informatie over ons lampen.