mito raggio - occhio

  • mito raggio - occhio
  • mito raggio - occhio
Brand: 
OCCHIO

De Mito Raggio is 1 van de nieuwe aanvullingen op de Mito collectie. Dit armatuur is een licht gebogen staande lamp met daaraan een Mito van 60 cm in diameter. Natuurlijk is de Mito Raggio ook uitgevoerd met alle innovatieve functies die we kennen van de Mito hanglampen. Daarnaast is deze ook net zo elegant en minimalistisch als de eerste uitvoeringen.

Deze prachtige staande lamp geeft dankzij zijn 60W LED-module voldoende licht zowel naar boven als naar beneden. Dankzij de sensoren in de ring is de Mito Raggio te dimmen en in- en uit te schakelen, zo kunt u bijvoorbeeld alleen het licht naar boven aandoen voor meer sfeer. Ook is het mogelijk om de lichtkleur te laten veranderen van warm wit 2700k tot koel 4000k. Naast de sensoren in de Mito Raggio, is deze staande lamp ook standaard uitgevoerd met de Air-functie. De sensoren op de staande lamp kunt u dan uitschakelen en doormiddel van een app op uw smartphone kunt u de Mito Raggio in- en uitschakelen en dimmen.

De basis en boog van de Mito Raggio is verkrijgbaar in mat wit of mat zwart. De ring is verkrijgbaar in mat wit, mat zwart, mat zilver, mat goud, roségoud en brons. De booglamp heeft een basisplaat van 56 cm in diameter en is in totaal 205,5 cm hoog.