Tafels

Voor een design eettafel, leestafel of werktafel moet u bij Home-Art zijn. Wij bieden u een brede waaier aan tafels, zowel voor binnen als buiten. Onze ontwerpen zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch en duurzaam.

Alle soorten en stijlen
Houdt u van strak, minimalistisch, romantisch, landelijk of luxueus? Welke stijl u ook verkiest, wij bieden de design eettafel die past bij uw smaak. Ook op vlak van materialen heeft u keuze genoeg, bv. uit massief hout, gerookte eik, aluminium, marmer en glas.  

Grote namen
Onze design eettafels werden ontworpen door wereldberoemde designers en geproduceerd voor gerenommeerde merken. In ons aanbod treft u ook een topdesign aan van de Belgische designer Lust, die een tafel ontwierp voor MDF Italia. Andere belangrijke leveranciers van tafels zijn:

- Knoll
- Cassina
- Walter Knoll
- MDF Italia
- Carl Hansen
- Van Rossum
- Arco  
- Pilat & Pilat 

Kom onze collectie keuren
Voor de design eettafel van uw dromen moet u bij Home-Art zijn. Neem een kijkje in onze online collectie of kom langs in onze toonzaal voor het volledige aanbod. Aarzel niet om ons te contacteren als u nog met vragen zit. Wij helpen u graag verder.