B.I.C. Carpets

Geweven tapijt - vloerbekleding

B.I.C.-Carpets wil uw expert zijn in creatieve en hoogwaardige geweven vloerbekleding. 

B.I.C.-Carpets, de expert in geweven tapijt, streeft naar specifieke, klantgerichte oplossingen, die tot stand komen via samenspraak en overleg.

Hun gespecialiseerde medewerkers analyseren uw specifieke wensen en gebruiken al hun vakkennis en ervaring om producten en oplossingen te brengen die helemaal aan uw vereisten voldoen. Maatwerk is hierbij één van hun sterkste wapens, zowel op het vlak van het interieur als voor de individuele klant.

Hoogwaardige design vloerbekleding

Hun hoogwaardige designtapijten worden geweven volgens een oude methode, het Wiltonprocédé. In tegenstelling tot tufting, plaatst dit procédé kwaliteit boven kwantiteit. Hiermee weven zij zowel lussen als tapijten met gesneden pool.

Belgian International Carpets

Bijna vijftig jaar beweegt B.I.C. (Belgian International Carpets) zich op de markt van de hoogwaardige, geweven vloerbekleding. Hun collecties vast tapijt en karpetten in zuivere wol worden geapprecieerd omwille van hun creativiteit, originaliteit en flexibiliteit. Deze geweven designtapijten geven een unieke, persoonlijke en comfortabele toets aan elk interieur. Architecten en interieurontwerpers passen ze frequent toe in kantoren, winkelcomplexen, hotels... en zelfs in vliegtuigen.

Met B.I.C.-Carpets verwerft u niet zomaar een tapijt, maar een hoogwaardig designproduct dat tijd en trends trotseert.

Onze collectie: enkele voorbeelden

  • Tapijt Caviar voor BIC. Exclusief design tapijt uit 100% zuivere wol.
  • Tapijt Mecca voor BIC. Licht huishoudelijk tapijt met perfecte afwerking aan 4 zijden.
  • Tapijt Typhoon voor BIC. Speciale maten mogelijk op aanvraag.

Producten van dit merk