mito volo linear - occhio

  • mito volo linear - occhio
  • mito volo linear - occhio
  • mito volo linear - occhio
  • mito volo linear - occhio
  • mito volo linear - occhio
  • mito volo linear - occhio
Brand: 
OCCHIO

De Mito Volo geeft net als de ronde Mito hanglamp direct licht naar beneden en indirecte verlichting naar boven. De hanglamp is uitgevoerd met twee sensoren aan één kant van het armatuur. U kunt de hanglamp in- en uitschakelen door uw hand langs de sensor te halen, om de hanglamp te dimmen of feller te zetten laat u uw hand even bij de sensor hangen. Ook kan de lichtkleur aangepast worden, dit doe je doormiddel van uw hand bij beide sensoren even vast te houden. U ziet de lichtkleur veranderen van 2700K naar 4000K.

De Mito Volo 140 heeft een totale breedte van 1360 mm, de plafondbevestiging heeft een breedte van 1179 mm. In de plafondbevestiging zit het katrolsysteem waarmee u de hanglamp in verschillende hoogtes in kan stellen, dit kan al vanaf 650 mm tot 1650 mm. De plafondbevestiging heeft een breedte van 97 mm en het armatuur zelf heeft een breedte van 15 mm. De plafondbevestiging heeft altijd een mat witte of mat zwarte kleur. Het armatuur is verkrijgbaar in mat wit, mat zwart, mat goud, mat zilver, roségoud en brons.

De plafondplaat van de Mito Volo is vervaardigd uit kunststof en het armatuur zelf uit hoogwaardig aluminium met kunststof diffusers over de LED. In de Mito Volo zit 60W aan LED verlichting en de hanglamp is naast het dimmen op het armatuur ook dimbaar via fase-afsnijd, DALI of met Occhio Air. Als u uw lamp uit laat voeren met Occhio Air is deze te schakelen en te dimmen met uw telefoon.